Underbara kunder

Igår var jag nog lite hård mot mina kunder som ni kan se i föregående inlägg. Men jag ville ju bara försöka spela tuff för er läsare. Det förstod ni väl?

Nu är i allafall två kundbesök avklarade och jag har inte bara arbetat hårt utan också haft väldigt roligt idag.

Första besöket inleddes klockan 09.00 och där möttes jag av kunden som dukat upp till värsta dunder luciafrukosten. Färskt bröd med ost, julmust och så klart lussebullar. Vi satt sedan där och pillade med CMSet tills hon kände sig redo att köra själv vilket gtick jättebra och som första testare av det nya administrationssystemet så gav hon det toppbetyg. Via henne fick jag också ännu en kund som delar lokal med henne. Så härligt med kunder via rekommendationer.

Mötet avslutades med att jag gav henne årets julklapp till mina kunder som i år är ett 1GBs USB-minne. Det var mycket uppskattat och hon kontrade med att jag fick plocka produkter jag var intresserad av i hennes butik för några hundra kronor. Så nu sitter jag här med en massa ekologiskt godis och kosttillskott. Ska bli intressant att sätta tänderna i.

För det andra mötet fick jag ta mig med buss ut mitt i ingenstans. Här är ännu en favorit kund som jag egentligen avslutat affären med för länge sedan men som nu fått det nya administrationssystemet installerat. Det började dock här med en massa strul då jag klantat mig med ett par länkningar. Fick sitta i ca 20 minuter och fixa det. Skämdes som en hund och svettades som en gris när de stod bakom mig och tittade. Det löste sig till slut och eftersom denna människa är så grymt trevlig så var ingen skada skedd. Nu är även de supernöjda med sin webbplats och det nya administrationssystemet. Även denna kund fick sig ett USB-minne och tackade mig med en skjuts hem till civilisationen igen.

Det kallar jag underbara kunder!

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.