Nya saker till Nintendo-samlingen

Sedan några år sedan har jag investerat lite pengar i at bygga upp en samling av Nintendo-prylar och då främst för NES som jag fick mitt första när jag var 5 år gammal 1989. Även om jag köpt på mig en hel del spel senaste årent så är det först i år jag fått tag i mer saker av samlarvärde, så som kompletta boxar i bra skick för till exempel Super Mario bros 1 och Super Mario bros 3.

Men nu har jag äntligen fått tag på det bästa hittills och något som verkligne behövs i en spelsamling. Nämligen en komplett NES-box för spelkonsolen, och den är i riktigt bra skick.

 

 

About Andreas 549 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*