Att skriva CV

Inlägget är skrivet i samarbete med CV-mallen

Jag vet inte hur många gånger under åren som jag har hjälpt till med och assisterat nära och kära, vänner och ovänner och deras bekanta med att skapa mallar och skriva snygga och proffsiga CV. Jag har tappat räkningen. Antar att det förr berodde på att jag hade bra datorvana och bra känsla för hur det ska se ut, och en osäkerhet hos många som ska skriva CV för att söka ett viktigt jobb. Man vill liksom inte misslyckas på grund av ett dåligt utformat CV.

Personligen har jag aldrig behövt skriva och skicka in ett CV för att söka jobb. Jag har haft turen (inte bara tur kanske) att få jobb via kontakter och efter det varit egenföretagare på heltid i över 10 år. Så för mig har det som tur är inte varit något jag behöver tänka på, även om alla CVn jag styrt upp gör att jag utan problem skulle kunna få ihop en både snygg och bra utformad CV.

Numera behöver du inte ens be din snälla kompis om hjälp med att skriva ditt CV, för nu ärden där  kompisen digital och kommer i form av sajten och tjänsten CV-mallen. Cv-mallen är helt enkelt en sajt där du blir medlem och får tillgång till en stor mäng CV-mallar. Du blir kostnadsfritt medlem och väljer en CV mall som du sedan kan redigera med din information och vips så har det ett proffsigt CV som sticker ut från de som bara skickat in ett vanligt Worddokument med text rakt upp och ner. Så smart och enkelt! De har över 200000 medlemmar i Sverige och många positiva omdömen så det betyder att det är en populär och omtyckt tjänst, så testa på att bli medlem och se om denna tjänst är något för dig på din resa mot ditt nya jobb.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.