Gåvokort – den perfekta gåvan

För mig har det alltid varit problem att hitta på bra presenter, både privat till familj och vänner, men även som företagare och arbetsgivare där medarbetare, kunder och leverantörer ibland ska hyllas med en gåva. Blir det ännu en trött gammal kaffekopp till samlingen eller kanske en vinare, som alla andra år? Lösningen på problemet är helt klart att istället ge ett gåvokort, även kallat presentkort, där mottagaren av gåvan själv kan välja vad de vill köpa. Det kan inte bli bättre och det har räddat mig så många gånger när jag varit ute lite i sista stund. Gåvokort är helt enkelt väldigt enkelt och bekymmersfritt.

Ett presentkort är verkligen den ultimata presenten att både ge bort och att få. Du behöver inte lägga en sekund på att fundera på vad du ska köpa och du ger mottagaren möjligheten att få något de verkligen vill ha. För hur många företagsgåvor tror du inte hamnar direkt längst in i förrådet? Många, svarar jag av egen erfarenhet.

En annan fördel med gåvokort är att du kan ge samma sak till alla anställda. Ingen orättvisa och alla blir nöjda. Du har som arbetsgivare troligen inte 100% koll vad dina anställda gillar privat vilket ökar risken tll flopp vid köpa av presenter. Med ett presentkort kan du inte misslyckas. Här får du något som passar alla.

Gåvor till anställda

Att visa uppskattning till sina anställda kan vara så enkelt som att ge beröm och uppmuntran men ibland kan det var läge att ge en gåva till dina medarbetare som en belöning för väl utfört arbete. Många företag ger sina anställda julgåvor, då de är skattebefriade upp till 500 kr, övriga företagsgåvor till anställda som till exempel sommargåvor är tyvärr skattepliktiga och leder till att den anställde måste betala skatt på summan då den är kopplad till utfört arbete.

Hur som helst så är en företagspresent ett enkelt och realtivt billigt sätt att visa uppskattning och jag lovar att de flesta kommer bli riktigt nöjda. Det visar till och med statistiken.

En nätbutik som säljer gåvokort är giftcard.se som drivs av E-Profil Svenska. I sitt utbud av gåvokort har de till exempel Supékortet som ger mottagaren möjligheten att välja bland ett stort utbud av delikatesser och kökstillbehör, och Rädda Barnen gåvokort där du kan skänka pengar i din anställdas namn. Om du är intresserad, kan du följa länken här och köpa gåvokort på giftcard.se. De har en snabb och smidig beställningsprocess och du kan till och med chatta med deras support om presentkort för bästa lösning för ditt företag.


About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.