Arbetskläder som tål att slitas

Inlägget är skrivet i samarbete med Grolls.se

I mitt vanliga jobb som onlinemarknadsförare är det inte mycket aktiviteter som kräver slitstarka arbetskläder. Ska jag vara ärlig så är det inte allltid jag ens är helt påklädd. Men det är faktiskt inte det enda jag sysslar med. Tillsammans med en kollega så bedriver vi verksamhet inom företagsevent, och då främst en medeltida show med armborstskytte. Och där krävs lite mer av valet av kläder, då åker arbetskläder på. För det ska byggas miljöer, stå på knä och mäta, rulla fram måltavla och bära material hit och dit. Både slitningar och smuts, alltså inget jobb där det passar att komma med sina tighta jeans och vita fräscha sneakers. Det fick jag lära mig ganska snabbt och denna kontorsarbetare åkte första dagen på fältet och beställde ordentliga arbetskläder.

Det är faktiskt väldigt härligt med denna kontrast, från kalsongkonsult till kroppsarbetare. Både för psyke och kropp.

Ett företag som säljer arbets- och yrkeskläder av hög kvalitet och med stort utbud är Grolls.se. De har arbetskläder, skor och utrustning som ger dig både säkerhet och komfort. Och just komfort är så himla viktigt för mig och speciellt när det gäller arbetarbyxor där mitt val går till traditionella hantverkarbyxor med knäskydd. För mig är det extremt viktigt, att kunna sitta ner på knä länge utan att knäna påverkas för mycket och att byxorna samtidigt har bra passform. Alltid med hängslen, så man slipper den klassiska hantverkarlooken med att visa springan.

Vad är viktigast för dig när det gäller arbetskläder? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.