Kryddor från Borgeby kryddgård

För ett år sedan upptäckte jag Borgeby Kryddgård. Det är en butik som säljer kryddor och kryddmixer. Sedan dess köper jag i stort sett alla mina kryddor där.

Förutom att de har typ alla kryddor du behöver och inte visste att de behöver så har de också massor med olika kryddblandningar som är helt otroligt goda.

En kryddblandning som jag älskar, och även familjen gillar är den portugisiska kycklingkryddan. Så otroligt gott. Det kanske syns på mängden på bilden. Bara köra på med kryddan och massor med smör och kycklingen blir helt fantastiskt god.

De har också kryddblandningar för såser som tex tzatziki. Har testat flera i sommar när jag grillat och de är riktigt goda allihopa.

Idag fick jag hem min senaste beställning.

Borgeby Kryddgård – mer om butiken

På Borgeby Kryddgård hittar du Sveriges bredaste sortiment när det kommer till kryddor och kryddblandningar. I den stora e-handeln som hör till gården säljs de populära kryddorna över hela landet. Som kund är man även välkommen att besöka den fysiska butiken i Borgeby om man har vägarna förbi, alternativt besöka någon marknad som de finns tillgänglig på.

Både i butiken och på e-handeln hittar du kryddor som gör maträtter från hela världens kök komplett, allt är noga utvalt och du hittar enkelt det du söker under tydliga kategorier och rubriker. Om inspirationen tryter så finner du även värdefulla och smakrika recept direkt på deras hemsida. Alla recept innehåller någon av deras kryddor för att göra rätten fulländad med en kraftfull smak. Kryddorna kan köpas i små påsar eller i större förpackningar upp till ett kilo. Om du väljer att köpa ett storpack så har du även möjlighet att köpa till kryddburkar som du kan fylla på och därmed enkelt strö och dosera i maten.

Du hittar kryddorna under respektive matkategori, till exempel ”fiskrätter”, ”salladskryddor” eller ”kycklingkryddor”. Om du är osäker på vilken kategori kryddan du är ute efter finns under kan du även enkelt söka bland alla kryddor från A-Ö. I deras sortiment finns även kryddor för andra tillfällen, så som bakkryddor, kryddor för såser och dippsåser, julkryddor och örter. De har även kryddor för sprit- och vin-tillverkning.

Förutom kryddor kan du även hitta andra saker till skafferiet hos Borgeby kryddgård, både på hemsidan och direkt i butiken. Exempel är olika teblandningar som är omsorgsfullt sammansatta för att passa för olika tillfällen. Det finns te för alla tillfällen som du kan tänka dig så som julte, örtte, grönt te, ekologiskt te och svart te för att nämna några. De produkter som är ekologiska hittar du enkelt under just rubriken ”ekologiskt” där alla ekologiska produkter är samlade oavsett vilken kategori de egentligen tillhör.

För bakningen finns det även tillbehör som fixar både smak och utseende. Det finns aromer som kan tillsättas i bakning för att få till rätt smak, det finns hushållsfärg som ser till att dina bakverk alltid har rätt färg och det finns strössel och dekorationer som piffar till dina bakelser lite extra. Därtill finns även chokladsås, kolasås och saltlakritssås som är perfekt till såväl glass som andra desserter. Såserna är tillverkade på riktigt smör och äkta svensk grädde för en fyllig smak. Det finns inte heller några spår av tillsatser i någon av såserna. Det finns även hasselnötskräm eller pistagekräm som kan användas på samma sätt men har en lite mer vuxen smak.

Utöver de faktiska ätbara produkterna i deras sortiment erbjuds även kryddburkar, fina etiketter så att du kan märka upp burkarna, påsar och påsklämmor. Allt för att du på ett smidigt sätt ska kunna förvara dina kryddor på ett korrekt sätt så att smak och lukt bibehålls.

Oavsett vad du vill piffa till med extra krydda kan du garanterat hitta den hos Borgeby Kryddgård. Där finns Sveriges bredaste sortiment när det kommer till kryddor och kryddblandningar och de väljer ut sitt sortiment noga. Allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp.

About Andreas 5180 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.