Jakten på en ersättare

För mig är Red bull livets dryck. Det godaste man kan dricka. Inget har hittills slagit det.

Sedan är det ju det där med att det är min enda koffeinkälla. Jag dricker inte kaffe.

Och det är min enda last. Jag dricker inte alkohol och sällan andra drycker med socker i.

Men jag behöver få bort det. Inte på grund av att det är farligt att dricka, det är inte värre än att dricka kaffe med socker i, utan för att jag behöver ett sockerfritt liv.

Jag har testat ALLA sockerfria energidrycker med koffein i och ingen kommer i närheten av att vara en värdig ersättare. Närmast hittills är Clean Drinks som har ett par goda smaker. Men även om jag ersätter med det så har jag ännu inte hittat något som får mig att vilja sluta av min enda last och njutning, Red Bull.

Vad dricker du helst?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.