Inreda vardagsrummet

Inlägget är i samarbete med Trendcarpet

Vi är ju mitt i renovering och uppfräschning av vår nya villa och har nu målat om, lagt nytt golv och inrett med nya möbler och inredningsdetaljer i två av barnens rum. Nu har vi bestämt att vardagsrummet blir nästa projekt, följt av de 4 badrummen som är i akut behov av renovering. Men just vardagsrummet i denna villa känns som något vi vill ha gjort snabbt då det är det första gäster möts av när de kliver in från hallen och för att det är det rum i huset där hela familjen Bard spenderar mest tid och umgås.

I vårt förra hus hade vi ett riktigt svårinrett vardagsrum som va på över 80 kvm, men detta är lite mer lagom och lätt att inreda. Efter att väggar tapetserats och panel och tak målats så vi vill ha nytt av alla möbler och få in lite härliga inredningsdetaljer. Allt från soffa och bord till vardagsrumsmatta och gardiner. Just mattor har jag alltid tyckt varit svårt att hitta sådana som jag gillar och är helt nöjd med när de väl ligger på plats, alltid något som jag stör  mig på. Ofta har det handlat om mattor från Rusta eller IKEA, och jag kan väl inte påstå att det har varit något jättedåligt, men samtidigt har jag som sagt inte varit helt nöjd. Just ni sitter jag och kollar på nätbutiken Trendcarpet som erbjuder ett brett och varierat sortiment av mattor av hög kvalitet, till väldigt vettiga priser och jag tror att jag har hittat en favorit som skulle passa riktigt bra till vardagsrummet när det är färdigt att inredas. Om min fru godkänner den det vill säga, och det är inte något man med säkerhet kan vänta sig. Vi är ju i alla fall överrens om färgerna till väggarna.

Den matta jag fastnat för är WILTONMATTA – MOROCCO CLASSIC (SVART) och den tror jag blir riktigt bra på plats vid soffan.

About Andreas 5203 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.