I varje mans garderob

Inlägget är skriver i samarbete med Johnells.se

Sedan i slutet av 90-talet när jag var tonåring så har jag älskat att klä mig i kostym, och vid tillfällen också använda bara kavajen för att känna mig lite mer uppklädd på en helt vanlig dag.

Och som titeln på detta inlägg säger så bör i varje mans garderob finnas minst en kostym. Det finns så många tillfällen i livet där en kostym nästan är ett måste, till exempel på bröllop och begravningar, även om ingen kommer hänga dig om du någon gång väljer bort kostymen för annan passande outfit.

Men jag tror att de flesta män håller med mig när jag säger att man känner sig lite extra snygg i en kostym som sitter så där riktigt bra på din kropp. Jag har under mitt liv köpt allt från en billig kostym på en modekedja, en märkeskostym i den högre prisklassen till en skrädddarsydd efter min kropp och alla varianter har gjort sitt.

Jag brukar se till att ha kostymer i tre färger för olika tillfällen. Den klassiska svarta som fungerar för de flesta tillfällen men också en grå och en marinblå. Till det olika accessoarer som kan förstärka det stiliga intrycket och matchar de olika kostymerna.

En butik som säljer bland annat kostymer och som finns som både fysisk butik och nätbutik är Johnells, jag har själv en butik nära mig i Nyköping där mina äldre barn brukar köpa märkeskläder, men deras nätbutik är verkligen trevlig och sortimentets gällande kostymer är fantastiskt trevligt med främst Hugo Boss-kostymer, vilket råkar vara ett av mina favorit modemärken. Bland de kostymerna Johnells säljer är modellen Huge/Genius marinblå från Hugo Boss en favorit. Den sticker ut lite utan att vara för mycket och jag tror att den kan bli en del av nästa garderobsuppdatering.

Gillar du att bära kostym? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.