Värdet av städhjälp

Inlägget är skrivet i samarbete med Städalliansen

Det här med städning av hemmet är något som jag verkligen inte är ett stort fan av, och jag känner få människor som älskar att städa. Men något som jag verkligen älskar är ett städat hem. Känslan av renhet och ordning och reda är fantastiskt härlig. Det ger mig en riktigt avslappnad känsla och jag kan verkligen  njuta av den lilla stunden det är rent och fint.

Och ska jag vara ärlig så är det omöjligt att hålla ordning och rent i ett hem där det bor 7 personer varav 5 barn som inte har intresse av att hålla det städat, fint och rent. Att hinna, orka och vilja städa, plocka och fixa mellan jobb, träningar och ideella uppdrag är i stort sett omöjligt. Därför är att anlita städfirma det enda rätt för oss för att få vardagen att fungera och hemmet att vara någorlunda i ordning men i alla fall grundligt rengjort en gång i veckan.

Tänkte lista några fördelar jag ser med hjälp med hemstädning:

1. Du får möjlighet att lägga din värdefulla på annat som ger dig mer värde och glädje. Till exempel att umgås med din familj.

2. Städningen blir noggrant och proffsigt utfört. Städarna är proffs på att städa, det är deras jobb och de kommer städa ditt hem på ett sätt du förmodligen sällan har gjort.

3. Du kan få RUT-avdrag för det arbetet vilket gör att det verkligen blir prisvärt.

Ett företag som erbjuder städ- och servicetjänster är Städalliansen. De erbjuder tjänster inom hemstädning, företagsstäd, flyttstäd, flytthjälp och inom företagstjänster även entrémattor, vattenmaskiner och kaffemaskiner till kontoret. Där har de verkligen ett heltäckande erbjudande.

Anlitar du städhjälp hemma eller för ditt företag? Kommentera gärna nedan vad du tycker är största fördelen med det.

Jag är i all fall supernöjd med beslutet att använda mig av städhjälp.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.