Företagsabonenmang – hur hittar man bästa pris?

Inlägget är skrivet i samarbete med Ringabilligt.se

Jag har nu drivit företag i över 16 år. Mycket har hänt på den långa tiden. Ett exempel är ju digital tjänster för företaget som hela tiden kommer något nytt och mer utvecklat så att man behöver uppdatera sig i iallafall varannat år.

Som jag nämner ofta i inlägg är att jag är en prisjämförare som jämför pris på precis allt jag köper. Vare sig det gäller köp i nätbutik eller fysisk butik. Och vare sig det gäller privata inköp eller produkter och tjänster något av mina fyra företag. Jag gillar att få bästa pris och med internet alltid tillgängligt så är information och möjligheten att söka pris bara några klick bort. Så inom några minuter kan du ta ett beslut med den information du fått fram. Det ÄLSKAR jag.

En viktig sak för de flesta företag är detta med mobilabonnemang för företaget. Där det kan handla om allt från företagsabonnemang för alla anställda till företagväxel och mobilt bredband. Det kan skilja rejält i olika företagsabonnemang både vad gäller pris och vad som ingår. Så det här är en sak som verkligen är givande att jämföra. Det kan handla om stora pengar.

För mig är till exempel fri surf en extremt viktig sak som ska ingå i abonnemanget. Utan det så har jag inte samma användning av det och kan inte jobba lika fritt. Det är viktigare än att kunna ringa billigt, då surf är viktigare för min verksamhet, även om billiga samtal så klart också är viktigt.

En jämförelsesajt som jämför bland annat företagsabonnemang för mobil är Ringabilligt.se där du enkelt och tydligt kan se vilket mobil abonnemang som passar dig och din verksamhet bäst.

Vilket mobiloperatör har du för ditt företag? Är du nöjd med vad de erbjuder och priset? Lämna gärna en kommentar nedan.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.