En dag i en startup-verksamhet

Ännu en dag svischar förbi. Ännu en dag med en underbar startup-känsla.

Även fast allt inte gick som jag och Jakob hade tänkt oss idag så måste jag säga att dagens resultat blev riktigt bra. 5 timmar aktivt arbete ska man väl inte vara allt för missnöjd med. Vi hann också med en glass i gästhamnen här i Nynäshamn och en trevlig lunch.

Det var mer att göra med Priskraft än vad vi trodde. Troligen beror det till stor del av vår brist på aktiv projektledning under ett par veckor. Jakob den lilla stekaren har varit ute och seglat och sen varit på kryssning i medelhavet så han har ju haft det bra. Själv har jag jobbat som ett svin med annat men också passat på att umgås med min försummade familj. Det behövs det med och är underbart med det härliga vädret. Men så blir som sagt sådant lidande. Något vi får betala lite för nu men vi känner oss inte oroade eller stressade. Med dagens arbete fick vi fram en åtgärdslista och nya funktioner som ger kodarna av systemet 1-2 veckors mer arbete.

Vår strävan efter en perfekt produkt gör att minsta lilla detalj är viktig. Att arbeta i detta system ska vara enkelt och tidseffektivt för e-handlarna, slutkunden ska ha den bästa shoppingupplevelsen och vi ska administrera allt med minsta möjliga insats. Användarvänlighet, sökmotorvänlighet och säkerhet är något som det trycks hårt på. En sjävklarhet i dagens läge liksom. Så vi lanserar i januari 2009 om det är så, men vi strävar på ganska många månader tidigare självklart.

Nu har vi att göra i alla fall. Alla vi som är inblandade i denna startup.

About Andreas 604 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.