Arbetsdag med Jakob

Sedan årskiftet så har jag och min gode vän Jakob Naredi och jag arbetat med ett nytt affärskoncept vi ska lansera under året. Det är ett koncept där vi kommer att agera som mellanhand mellan konsument och butiksägare. Detta har gjorts förut men vårt koncept är självklart bättre och mer rätt i tiden.

Idag filade vi ännu mer på arbetsbeskrivningen som vi ska ge till kodarna och nu börjar det bli klart för att börja koda. Bara lite detaljer kvar och sedan lite större och allvarliga så som bokförings- och betalningsmässiga inställingar i systemet.

Detta projekt kommer att vara ett av mina huvudprojekt under kommande år.


Entreprenören och idésprutan Jakob.


Skriver och skriver. Första gången jag använder smidiga Google Docs för att dela dokument.


Jakob intar någon slags softar-ställning och låter mig göra jobbet.


Något vettigt ska han väl göra så atthan fick leka datorsupport och formatera min nya dator och sedan fixa nätverket så vi kan surfa på 2 datorer med det mobila bredbandet.


Sen tog jag över spakarna igen för att styra oss i rätt riktning igen.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.