Äntligen …

Nu har jag äntligen fått lite tid över till att börja förbereda att par projekt för lansering. De flesta har bara ett par mindre juseringar att göra, dock så är de ganska tidskrävande saker så som att skriva avtal och få till säljande texter.

Jag har haft lite ångest över att projekt som jag investerat tiotusentals kronor i bara ligger och ”skräpar”. Fast jag ska väl egentligen inte vara allt för missnöjd då inget har legat mer än 6 månader, i alla fall vad gäller de mest aktuella projekten som jag fortfarande brinner för att slutföra.

Som jag skrev i tråden, Fokus 2008 så kommer jag satsa hårt under 2008 på min närvaro i bloggosfären. Detta ska inte ske enbart genom att vara bloggare utan också med diverse tjänster för bloggare där projektet ”Bloggsponsor” kommer ligga som ett huvudprojekt.

Förutom det arbrtar jag nu också aktivt med att få mitt bloggnätverk, Bloggoteket rullande. Bloggoteket kommer att innehålla 10 titlar med ämnen från sport till mode.

I Bloggoteket kommer jag att arbeta med utomstående skribenter som skriver för bloggarna. Jag tänker anlita en bloggare per blogg med affärsmodellen ”revenue share” där bloggare får 60% av inkomsterna från bloggen för sitt skrivande.

Jag behöver bloggare inom följande ämnen:

– Mode och skönhet
– Sport och idrott
– Underhållning
– Webbtrend och Internet startups
– Student och utbildning
– Privatekonomi
– Teknik och prylar
– TV och film
– Indredning och bygg
– Shopping

Om du är intresserad kontakta mig på info [at] andreasbard.se

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.