Styrketräning

Jag hade inte tänkt skriva något om detta då jag normalt är en sån skryta på Facebook men aldrig riktigt slutföra-kille.

Men nu har jag för första gången faktiskt kommit igång med något jag velat göra hela mitt liv. Styrketräna.

Det har nu gått lite över en månad och jag har kört 5 träningspass per vecka i mitt gym. Alla har inte varit toppenpass men jag har gått dit. Och utvecklingen är helt otrolig bara på denna korta tid.

Hittills har jag kört både cardio och styrka blandat och liksom kört igenom hela kroppen varje pass men under denna månad har jag lärt mig mycket, dels genom utförandet men också genom YouTube och Google där jag studerat olika övningar och tekniker. Nästa steg nu blir att ta fram ett mer genomtänkt schema för min träning.

Så vad är då hemligheten till att jag nu lyckats komma igång? Det första är att jag börjar få ordning på min hjärna med hjälp av terapi, det andra är att jag har bestämt mig för en livsstilsförändring och det är nu lättare att hålla i med hjälp av just den terapi jag får.

En månads träning kan låta lite för dig, men inte för mig. Det har aldrig hänt på detta sätt i hela mitt vuxna liv. Jag är hyfsat aktiv men inte på detta sätt.

Jag är otroligt stolt över mig själv.

Tack till min vän Jonny och min fru Malin för att ni på ett bra sätt stöttar mig på denna resa. Jonny är en otroligt bra inspiration när det gäller träning, hälsa och ärliga ord som får en att vakna och Malin är den som ser till att jag får saker gjort, som påminner och peppar när det är tungt. Det är ju också hon som byggt mitt gym åt mig. För det räckte tydligen inte att köpa träningsutrustning för 50000 kr och sen låta det ligga kvar i kartonger i garaget i 3 år. Konstigt ändå.

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.