Börja spela padel

Under senaste åren har sporten padel spridit sig i helt galet i Sverige och världen och Padel är faktiskt Sveriges just nu snabbast växande sport. Det är en riktig Padel boom i Sverige och jag tror inte enda enda människa har missat att det idag finns ett padelcenter med padelbanor i både små och stora städer över hela Sverige, i vissa städer finns det till och med flertal av dem och ingen av hallarna verkar ha problem att ha sina padelbanor fullt uthyrda hela tiden.

Jag har under senaste året själv hållit bra koll på sporten och verkligen intresserat mig för den mer och mer, både som sport men även för möjligheterna att tjäna pengar på boomen, men jag har ännu inte testat på att spela Padel. Men som tur är har jag en Padelspelande kompis som lovat att introducera mig i Padel-världen på riktigt så snart tränar jag mitt första padelpass.

En sak jag har förstått om Padel är att det verkligen är en sport för alla. Jag ser både kvinnor och män i alla åldrar, former och skick spela padel och jag som överviktig har alltid en lite större tröskel in till sporter då det ofta är ett hinder mer än fördel att vara stor. Jag har både kondition och bra bollkontroll i grunden så jag tror att jag kan hitta stor glädje i denna sport. Jag har verkligen letat efter min nästa grej och saknar sportande.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.