Resebokningen

För ett par månader sedan förvärvade jag domännamnet resebokningen.se. Detta domännamn är enligt mig en av de bästa i min domänportfölj. Rakt på sak, i en väldigt konkurrens utsatt, men dock mycket lukrativ bransch.

Resor är hett, och en av de drömmar jag har är att kunna resa jorden runt land för land och undersöka, fotografera och skriva om alla olika resmål. Jag hoppas och tror att denna dröm snart blir sann.

Hur som helst så kommer denna sökmotor för resor fungera som en huvudsajt i mitt nätverk av resesajter som består av ett 50-tal reseguider som alla snart är färdigställda. Besökare hittar information om ett resmål i någon av mina reseguider och kan sedan boka resa på Resebokningen.

Det kommer att dröja en månad eller två tills sökmotorn är färdigställd men jag har redan nu börjat blogga på Resebloggen  som tillhör sajten Resebokningen. Där kommer det att finnas resetips, information om olika resmål och en massa resebilder.

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

6 Comments

  1. Spännande projekt där Andreas! Har själv börjat testa lite med reseprojekt den senaste tiden. Har bara kohrayang.se online för närvarande men bosnienhercegovina.se är på gång. 😉

  2. Intressant projekt och jag kommer självklart att följa din resa med att landsätta projektet!
    Ha det bra i sommarvärmen!

  3. Snygg logga! Och bra projekt!

    Tycker dock att du in the long run kanske ska satsa på att göra en riktig resebokningssajt á la typ flygcentralen.se lr liknande. Domänen passar ju perfekt till det 🙂

    Riktigt snyggt i alla fall. Bra domän, bra projekt. Jag gillar’t!

Kommentarerna är stängda.