Effektiv viktminskning

Inlägget är skrivet i samarbete med Modifast

Du som läser denna blogg och följer mig i sociala medier vet att jag är extremt överviktig och lider av fetma. Och att jag sedan augusti 2018 jobbar och kämpar med min viktnedgång och att jag sedan dess gått ner runt 30 kg.

Jag är en person som tror mycket på att normal kost tillsammans med motion tar de flesta personer i mål med sin viktnedgång. Alltså att äta vanlig mat inom rekommenderat dagligt kalorintag med mål att äta rätt procent av varje makronutrient, vilket så klart kräver att man antecknar och räknar ut kaloriintaget. Och att man på det tränar och rör på sig dagligen.

Men, när man som jag är extremt överviktig och har väldigt väldigt mycket vikta att gå ner för att bli normalviktig och frisk igen så finns det metoder för att snabba på och underlätta viktnedgången under en period med kost- och måltidsersättningar för viktminskning och viktkontroll. Ett känt märke och butik som har det är Modifast, de har jobbat med och erbjudit kost- och måltidsersättningar sedan 1995 och de rekommenderas av dietister och överviktsenheter över hela Sverige.

I deras nätbutik finns hela deras sortiment oxh flera sorter som inte kan köpas hos deras återförsäljare som ofta är Apotek. Till exempel smaken Curry-nudelsoppa finns endast hos dem online.

För mig så skulle kostersättning vara aktuellt för att under en period ersätta all vanlig mat med deras lågkalorikost och gå på strikt kur i ett par veckor. Jag tror det skulle hjälpa mig att gå ner 15 kg och det skulle göra mycket för att komma igång ordentligt och lättare fortsätta med min viktminskning.

About Andreas 5203 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.