Presenter till de du älskar

Inlägget är skrivet i samarbete med Presenttipsen.nu

Om det något jag blivit expert på under mina 11 år som pappa och make, så är det presenter. Det är inte bara 6 födelsedagar per år då födelsedagspresenter ska köpas utan även speciella dagar och högtider där det ska köpas alla hjärtans dag presenter, namnsdagsgåvor, mors dag present, bröllopsdagsgåvor och julklappar. Jag blir svettig bara när jag tänker på hur mycket pengar och presenter som det handlar om, men samtidigt rätt nöjd med mitt shoppingupplägg med bonusar och rabatter som jag har skrivit om i flera blogginlägg tidigare här på bloggen.

Att få ge presenter och ibland faktiskt skämma bort de jag älskar lite är faktiskt något jag tycker väldigt mycket om. Vare sig det handlar om en upplevelse där det kanske är mest av min tid jag ger av eller om det är någon fysisk produkt någon i min familj verkligen önskar sig som jag har möjligheten att ge dem. Det är en härlig känsla att få se glädjen som det frambringar hos mottagaren. Det är som att glädjen är som en present tillbaka.

Nu stundar alla hjärtans dag och då brukar min fru få det där traditionella, det som typ alla ger, blommor och choklad. Men jag brukar också försöka att vi får till en upplevelsepresent med hotellvistelse, middag på en favoritrestaurang och någon slags aktivitet som till exempel teater eller konsert. Alltid lika uppskattat av alla inblandade.

Nu har jag också en treåring som lärt sig om ”kärlekens dag” och också vill ha blommor och godis i alla hjärtans dag present, närmare bestämt regnbågsrosor och enhörningschoklad. Så det blir en liten utmaning i presentjakten.

Och i denna presentjakt så brukar jag använda mig av presentgenerator eller presentguider och en sådan sajt jag gärna vill tipsa om är Presenttipsen.nu som är en webbplats som guidar och tipsar om presenter inom olika kategorier och beroende på mottagare av presenten och vilken speciell dag eller högtid det är för. Detta underlättar presentshoppingen för mig supermycket. Via deras sida för alla hjärtans dag presenter så hittade jag bland annat snabbt produkten ”Förtrollad ros” på nätbutiken Cool stuff. Det är en bevarad ros som håller i flera år. Riktigt coolt och kommer garanterat att uppskattas av min fru på alla hjärtans dag.

Vilka dagar under året firar du helst och gillar du att ge presenter eller föredrar du att vara den som får en present? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.