Ny lokal och Affiliate-fest

Förra veckan avslutade vi med lite nöje, det förtjänade vi verkligen efter en hård arbetsvecka.

Vi började med ett gå på en visning av en lokal som vi visat intresse för.  Den föll i smaken nästan till 100% för alla som är inblandade. Nu väntar vi bara svar från alla innan vi kan skicka in vårt slutgiltiga svar. Håll tummarna för oss!
I anslutning till detta bjöd Martin ”webbyrå i Stockholm” Peterffy alla på en varsin korv och iskall Trocadero. Det kan ha varit kvällens höjdpunkt, helt klart.

Efter det så tog jag, Anders, Jonny och Jakob oss vidare till avslutning av Affiliate-SM som ägde rum hos Adtraction. Där minglade vi lite med de ”gamla vanliga spammarna” och vinnaren utsågs vilken visade sig vara Jonny  Elofsson som förutom äran och en massa förlorade pengar också fick Systembolagets dyraste Whisky i handen. Troligen för att han ska kunna dränka sina sorger. 🙂

Från Adtractions kontor gick vi sedan vidare till Texas Long Horn där Adtraction fick tömma plånboken rejält för att vi alla skulle vara nöjda. Tack för det Adtraction och tack alla som var med på middagen för trevliga samtal.

Efter en extremt härligt helg hemma med min underbara familj så sitter jag nu hör nöjd och redo för ännu en intensiv arbetsvecka.

 

 

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.