Ett par dagar i Mora

För några år sedan köpte jag ett företag uppe i Mora som gått i konkurs. Tyvärr blev det aldrig något av denna verksamhet men jag sitter här några år senare kvar med alla tillgångar som jag nu ska försöka sälja. En del av dessa fysiska tillgångar har jag förvarat i ett förråd i Mora, och det var nu dags att tömma det förrådet och sälja och slänga det som inte var av något värde.

Då det var lite i sista stund sett blev bestämt, och Mora inte direkt är översvämmat av bra hotell så fick jag bo två nätter på vad som kan vara ett av de sämsta hotell jag bott på, gällande standard. Du vet när man redan i korridoren på grund av lukten förstår hur rummet kommer se ut. Men det dög till att sova och jobba i 2 dygn.

Nu har  jag en huvudvärk och en kostnad mindre. Det känns otroligt bra.

 

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.