Allt klart med praktikanten

Då var allt klart inför att praktikantent Marcus, ska börja praktisera hos oss i 6 månader som Internetmarknadsförare. Alla papper är påskrivna och den 7 September så flyttar Marcus in här på vårt lilla och trånga, men härliga kontor på Hornsgatan.

Praktikantens skrivbord

Vi fick trixa lite men till slut fick vi till det. Det var fotöljerna som fick ge vika för en till arbetsplats.

Gällande arbetsplatsen så hade vi räknat med en investering på närmare 10 000 kr, för att köpa in nya dator,skärm, skrivbord och stol men som tur var skulle vår kontorsgranne flytta ut och vi fick köpa en av deras kompletta arbetsplatser till ett mycket bra pris. Helt i Dream Builders anda, att inte slösa pengar i onödan. Om det inte gäller domännamn så klart 🙂

Kundtrycket är fortsatt bra, och det är extra bra inför Marcus kommer hit så att han får känna på hur vi arbetar på riktigt. Speciellt inom gamblingnischen, där vi hela tiden publicerar nya sajter inom bingo, casino och mer djupnischat på specifika spel så som, slots, roulette och black jack och även skraplotter. Rätt rolig nisch att jobba i, men tuff. Mycket tuff. På fler ställen än i serpen, tyvärr.

Kommande månaderna så har vi fortsatt tryck att ta fram innehållssajter, och hjälpa till att bygga upp företags egna sajtnätverk så att deras icke utvecklade webbplatser, blir till något användbart. Vi fortsätter så klart även bygga upp vårt egna nätverk, även utanför den dominernade spelnischen, men sajter om t.ex. linser, dejting och viktminskning. Till dessa nischer har vi köpt ett antal nya domännamn där Marcus, ska få öva på de arbetsuppgifter vi dagligen utför, det ska bli intressant att se hur snabbt han kan få rutin på det. Jag gissar på ganska snabbt, för alla grundläggande saker, vi normalt gör i ett uppdrag.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.