Det går inte alltid som man vill

Jag har ju under senaste halvåret rapporterat ett par gånger här om min kamp mot övervikten och vägen till en hälsosammare liv.
Fram till mitten på December så har det gått hur bra som helst. Ca 30 kg ner.

Sen gick jag tyvärr in i väggen rätt så hårt.

Detta har gjort att jag tyvärr släppt en del på kost och främst på motion. Där mina dagliga promenader nu varit nån promenad då och då.
Jag är fortfarande rejält utmattad men har nu i alla fall kommit tillbaka till rutiner med förskola för Elvira och några timmar jobb om dagen för mig. Har ett intressant kundprojekt som ger lite energi vad gäller jobbet men samtidigt har jag inte riktigt ork till att göra mer just nu.

Livet är ju så här, det blir inte alltid som man tänkt sig.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.