Känslan topp 10 ger

Jag jobbar mycket med sökmotoroptimering. Både för egna projekt och för mina kunder så är det mitt främsta sätt att skapa trafik.

Jag hjälper just nu en kund inom en bransch med väldigt hård konkurrens i Googles sökresultat. Upptäckte efter mycket analys att de flesta av konkurenterna av någon anledning inte gjorde en viss grej när de länkbygger mot deras sajter och tänkte att vi testar att göra det som de inte gör och se vad det ger. Idag kom första relativt svåra sökordet in på topp 10 och alla andra går långsamt men stadigt uppåt. Ibland är det lättare än vad man tror. Och ja, jag vet att det är en tuff resa från position 10 till toppen, men nu är första målet avklarat och nu är det bara att fortsätta.

Tack Ahrefs för ett verktyg som ger mig sån här information när jag analyserar konkurrenters SEO.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.