En egen häst

Drömmen om en egen häst. Det började med min fru, som efter tjat och lite tårar tillsammans med orden ”Jag fick aldrig någon häst när jag var liten!”, fick sin första häst av mig. En fin Shetlandsponny. Det följdes av ännu en häst, denna gång en stor sådan, en pensionerad dressyrhäst. Efter det såg treåringen  ett gulligt föl, och där fick hon sin först egna ponny.

Och nu var det nioåringens tur att få en alldeles egen häst, så nu välkomnade vi ettåringen Roxie till familjen.

Ska jag vara ärlig så är hästarna min bästa investering, det ger noll avkastning vad gäller pengar. Kostar tusentals kronor i månaden. MEN, det ger så mycket lycka och kärlek till min familj. De lär sig också ta hand om någon annan och att visa empati. Viktiga saker i livet. Det är fantastiskt.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.