Inför sommarens värme

Inlägget är skrivet i samarbete med Allectra.se

Du minns väl den svenska sommaren 2018? Då det var så varmt att man inte ens kunde ha kläder på kroppen och när alla fläktar och ACs tog slut i HELA Sverige. Och en liten enkel begagnad bordsfläkt såldes på Blocket för helt galna pengar. Jag är nog inte den enda som tänker att i år ska man vara förberedd och köpa alla fläktar och ACs innan sommaren är här och hettan slår till.

Jag har två problem här hemma.

Det första är att jag har en väldigt stor familj. Alltså många personer som ska svalkas i värmen.

Det andra är att jag har ett stort hus på nästan 250 Kvm på två våningar så det är alltså en väldigt stor yta som ska kylas ner med aircondition och fläktar.

Vi har valt denna lösning hemma:

Alla barnen har en egen pelarfläkt och bordsfläkt i sina rum. Detta har fungerat bra när de ska sova, eller sitter inne och spelar.

I vårt sovrum och i vardagsrummet så har vi två portabla luftkonditionering som vi kan flytta dit vi önskar när det behövs. Det är riktigt skönt att vara i ett av dessa rum när värmen är som värst och man vill slappna av. Riktigt smidigt med de portabla ACs, just för att man kan byta ställe till där behovet finns just då.

För dig som är på jakt efter en lösning för luftkonditionering eller att bunkra upp på fläktar inför sommaren (som lär bli minst lika varm) kan ta en titt på nätbutiken Allectra.se som bland annat har ett stor utbud inom detta med allt från golvfläktar och pelarfläktar till portabla ACs. De fyller utan tvekan alla dina behov av att bli mindre svettig.

Är du förberedd inför sommaren 2019? Jag tänker i alla fall inte göra samma misstag igen.

About Andreas 5206 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.