Hyra stuga i Sälen

Inlägget är skrivet i samarbete med Kläppen.se

För mig har drömmen om en riktig skidsemester tyvärr alltid bara varit en dröm. När jag var barn var vi typ den enda familjen som inte åkte iväg på skidsemester till Sälen eller någon annan skidort. Det hade inte att göra med ekonomi eller så utan mina föräldrar var helt enkelt inte ”vintersportmänniskor” och ingen annan i vår släkt heller så det blev så klart inte naturligt att vi åkte iväg för att åka skidor på loven.

Det byggdes upp en hel del avundsjuka när alla vänner åkte bort på vinter- och sportlov och var borta och åkte slalom en vecka och hade det mysigt i en stuga med familjen. Drömde mig bort till det när de kom hem och berättade om sin upplevelse.

På grund av detta så jag inte heller i vuxen ålder bokat och kommit iväg på skidsemester med min familj, så för mina barn så blir det samma sak som för mig i min barndom. Men i år har jag tänkt att ändra på det och boka en resa och hyra stuga i Sälen för familjen under vinterlovet så att vi tillsammans får testa på denna upplevelse. Jag tror mina barn kommer älska det, de är riktiga äventyrare och atleter och älskar att söka kickar och jag tror utförsåkning kommer passa dem riktigt bra. Jag kommer förmodligen bli kvar i barnbacken medan de ger sig ut i full fart i de stora backarna.

Själv ser jag mest fram mot att mysa i stugan. Gärna en stuga med braskamin. Sitta där med varm och god dryck med utsikt över det vita landskapet utanför. Får rysningar av välbehag av bara tanken på det.

Brukar du åka på skidsemester med din familj? Berätta gärna om det i kommentarsfältet nedan.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.