Hur vi bor påverkar hur vi mår

I och med tiderna som råder spenderar vi mer tid hemma än någonsin och det har resulterat att många börjat ta tag i sina hem. Vi inreder mer än någonsin just nu!

Hur du bor gör verkligen en enorm skillnad i ditt liv och kan vara den främsta saken som gör dig antingen glad eller olycklig. Förutom arbete tillbringar du mer tid hemma än någon annanstans, så att ha en plats som du älskar är förmodligen det bästa du kan göra för din övergripande livskvalitet.

Det är i våra hem vi börjar vår dag och sätter standarden för dagen. Att vakna upp från en godnatt sömn i sköna sängkläder för att sedan gå in i köket och tillreda dagens första kaffe. Våra hem är där vi kommer hem till efter en dag av hårt arbete och det är där vi samlar kraft till morgondagen. Det är därför viktigt att vi trivs i våra hem, hemmet behöver absolut inte vara trendigt inrett och se ut som en mäklarannons men det behöver vara hemtrevligt för oss själva.

Många trivs inte i sina hem och känner du att ditt hem är inte kan du finna bra inspiration på en inredningsblogg. Det är en bra källa för att lära sig hur man kan inreda tex ett vardagsrum, öppen planlösning eller finna nya inredningsbutiker online. 

Med enkla medel kan man förändra ett hem

  • Måla om kan ge känslan av ett nytt hem
  • Fokusera på att tre grundfärger i varje rum
  • Har du hört om Feng shui? Det ger ett mer harmoniskt hem
  • Satsa på kvalitet för lång hållbarhet
  • DIY – Måla om, fräscha upp gamla möbler!
  • Köp möbler på second hand!
  • Handla möbler på outlets online!

Lär dig om Feng shui när du inreder ditt hem

En genomtänk möbelplacering skapar en varmare atmosfär i ett rum och Feng Shui skapar ett hem och som harmoniserar. Feng shui kan ge förbättra ditt liv, din kärlek, din ekonomi och din hälsa överlag. Det är därför det är så viktigt att du tar dig tiden att inreda så att du trivs i ditt hem. 

Feng shui passar dig som är intresserad av heminredning och vill ha ett hem som utstrålar balans, harmoni och livsglädje och vill ha ett hem som stöttar och stärker den du är idag och den du är på väg att bli.Exempelvis är matchande par av inredningsdetaljer och möbler, symmetrisk placering av belysning och balanserad möbelplacering är bra för alla som vill locka kärlek och ha lyckliga relationer i sina liv. 

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.