Hur ska jag göra?

Senaste veckan så har jag funderat på hur min framtid ser ut med mina affärsverksamheter. Det jag känt är att jag har alldeles för mycket smått och det tillsammans med två större projekt där Bloggsponsor är det ena gör att jag är väldigt splittrad hur mitt fokus ska ligga.  Många av sidorna har kommit igång mest för skojs skull men verkligheten är att de alla till slut kommer till en gräns där de måste tas mer på allvar och växa eller ignoreras och gå under.

Jag delar min verksamhet i min enskilda firma i två delar. Där den ena delen är webbyrån och alla de kringtjänster som tillhör den. Medans den andra delen är en verksamhet som investerar i och förädlar digitala fastigheter. Det är också denna del som jag experimenterar mycket i. Vilket är extremt roligt men också både kostsamt och tidskrävande då det tar tid från den verksamheter som redan är igång.

Som det ser ut nu så äger jag närmare 170 .se domännamn, 50 .nu domännamn och över 100 .com domännamn. Alla har färdiga affärideér med affärsplans och allt runtomkring. Här uppkommer problemet. Jag skulle vilja driva alla. Men jag inser att jag måste begränsa mig och inte bara sitta på dessa längre. Jag har ju ägnat det sista halvåret till att försöka få något content på alla webbplatser men det gör egentlligen inte problemt mindre. Jag har inte resurserna till att driva alla och utveckla dem till något lönsamt.

Utöver det här så har jag Bloggsponsor projektet som egentligen är ett heltisjobb när det väl lanseras och igår så blev det klart att jag är inblandad i ännu en mycket intressant startup som sätter igång utvecklandet i Februari.

Alla dessa faktorer gör nu att mina funderingar går till att sälja ut en stor del av mitt innehav av domännamn och webbplatser. Tanken är att bunta ihop dem i nätverksbuntar där webbplatser och domännamn som har med varandra att göra säljs tillsammans.

Vad tror ni? Tänker jag rätt?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.