Bygga YouTube-studio

Både jag och mina barn jobbar med videoproduktion för YouTube och barnen driver redan en aktiv kanal, som heter Barnen testar. Jag är inte riktigt igång än. Men jag gillar att köpa dyr kamerautrustning och på ett år har det blivit en 8 kameror för ju mer jag lär mig desto högre blir mina krav på kvalitet. Men nu är jag rätt nöjd med senaste inköpet av kamera till studion.

Just nu håller vi på att bygga upp en studion i ett av rummen på mitt företags kontor. Dagens projekt är att få upp ljudisolering som jag köpt och hoppas att det ger något positivt för ljudkvaliteten.

Planen är också att bygga en matstudio i ett annat rum både för fotograering av mat och videoproduktion där jag spelar in ”matprogram”. Jag driver några projekt inom mat som behöver mycket innehåll. Så nästa vecka blir det att åka och köpa inredning och material till det. Ser riktigt mycket fram mot det.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.