Min sons stora dröm

Inlägget är skrivet i samarbete med BE Resor

Min son Elliots stora passion och intresse i livet är fotboll. Inte bara att spela fotboll, där drömmen är en proffskarriär, utan precis ALLT som har med fotboll att göra. Fotbollskort samlas det på, han missar inga matcher på TV, kan all statistisk och historik och året FIFA spel tilll Xboxet är ett måste. Fotboll är hans liv, han älskar allt med sporten. Dygnets timmar fylls av fotboll fotboll fotboll och fotboll,

En av hans stora drömmar är att få åka ut till någonstans i Europa där de stora ligorna spelar och få se en match. Helst till Spanien och Barcelona, men var som helst skulle nog mer än duga. Den drömmen vill jag uppfylla för honom och det är ett av mina mål att få bjuda honom på det. Nu ät han snart  tonåring och det känns som att det snart är dags för den där fotbollsresan. Bara han och jag och kärleken till en sport.

Ska jag vara ärlig så är jag inte en lika stor fotbollsfantast men jag vet känslan av en fylld arena inför en stor match och jag förstår kärleken och passionen till något. Det skulle betyda så otroligt mycket att få se Elliots glädje och lycka när han kliver in på Camp Nou och får se sitt älskade favoritlag Barcelona krossa sitt motståndarlag. Den känslan som förälder är nog svår att slå.

En resebyrå som erbjuder sportresor, och även då fotbollsresor är BE resor. De har just denna drömresan till Barcelona i sitt produkterbjudande och där kan man välja om man vill ha ett paket med flyg, hotell och matchbiljett och bara hotell och fotbollsbiljetten eller att bara köpa biljetten till matchen.

Har du åkt på en fotbollsresa någon gång? Hur var upplevelsen för dig? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.