Det är inte lätt att hitta lokal

Det jag skriver i titeln är faktiskt sant. Det tog mig cirka 3 år att hitta en lämplig lokal till ett lämpligt pris. Att söka på Internet gav inget alls. I alla fall inte vad gäller mindre lokaler så här utanför Stockholm som jag bor.

Men nu tror jag att det blir ändring på det. Markus Jalmerot har lämnat sin anställning på GetUpdated och är tillbaka i Sverige för att bejaka sin entreprenörssjäl. Första projektet ut är ett spännande projekt för att hitta lokaler att hyra.

Tjänsten går under namnet Lokaler.nu och innefattar många avdelningar för både dem som villa hyra lokal och för dem som vill hyra ut eller sälja lokal. Konceptet bygger på att matcha behovet och kravet hos företaget som söker lokal med vad som finns att tillgå på marknaden. Du hittar alla sorters lokaler med allt från kontor till att hyra butikslokal.

Med denna tjänst slipper du kontakta 100-tals mäklare och fastighetsägare och kan istället via en källa gå igenom hela utbudet av lokaler i Sverige. Och ja, tjänsten söker av utbudet i hela Sverige och inte bara i storstäder så som Stockholm, Malmö och Göteborg.

Jag har stor tro på tjänsten och jag är glad att se att Markus är tillbaka och på gång.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.