Catering vid event

Inlägget är skrivet i samarbete med Caterbee

I ett av mina projekt, Egil Blodvite, jobbar vi främst med företagsevent och inriktas oss alltså till att anordna even för större grupper som vill ha till exempel kick off eller team building.

Vi har ju vårt paket med aktiviteter så som armborstskytte, pistolskytte och vår medeltida show men en sak vi saknar är matbiten, att kunna servera ett stort antal personer vettig mat och det oberoende på var eventet hålls. Frågan dyker nästan alltid upp, typ ”Kan ni lösa mat till 140 personer också?” och ska jag vara ärlig så har vi förlorat ett par uppdrag för att vi inte riktigt varit beredda eller haft kapaciteten för att kunna producera och leverera så mycket mat.

Lösningen på detta är så klart en eller flera samarbetspartners på flera orter i Sverige som kan hjälpa oss med behovet av lagad mat när vi är i regionen nära dem och utför ett event. Då kan vi fokusera på företagsaktiviteterna och någon annan på maten och kunden blir nöjd utan att vi stressa ihjäl oss för att lösa allt.

En sajt och tjänst som är riktigt användbar när det gäller att hitta cateringföretag i Stockholm är Caterbee. De kopplar ihop dig med cateringföretag inom flera olika kök som till exempel det libanesiska köket och det spanska köket och kan till exempel också förmedla så att du kan hyra en foodtruck till ditt event. Något som skulle passa oss riktigt bra och uppfylla våra behov av catering i Stockholm helt och hållet. Älskar sådana här smidiga tjänster som samlar allt på ett ställe och gör beställningen smidig och snabb för all parter. Inga timmar av Googlande och samtal och jakt på prislistor.

Brukar du anlita cateringfirmor vid större fester och event? Tycker du det är smidigt? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.