Hotell i Nyköping

Att ta in på hotell är mysigt och spännande. Kanske bor man på hotell för att man är på besök i en stad som man vanligtvis inte bor i eller så tar man in på hotell för att få en omväxling från den trista vardagen. Nyköping är en stad som erbjuder ett flertal riktigt bra hotell där du själv kan välja mellan varierande prisklasser och standard. För den som bara behöver ett rum för natten finns motell med bekväma priser och för den som söker lyx finns även detta. Naturligtvis kommer du även att kunna välja om du vill bo centralt eller om du föredrar att vara i utkanten. Allt för din bekvämlighet.

Bästa hotellen i Nyköping

Är du ute efter riktigt bra och högkvalitativa hotell ska du kika i listan nedan. Här har vi samlat 3 av de bästa hotellen som du kan hitta i Nyköping och du får även information om vad som erbjuds och ungefär vilket pris som gäller. Vill du vara säker på att få ett hotellrum ett exakt datum så är det rekommenderat att du är ute i så god tid som möjligt, speciellt under högsäsong då även många turister samlas i staden.

1. Sunlight Hotel Conference & Spa – På Sunlight Hotel Conference & Spa i Nyköping kan du slappna av och njuta av lugnet. Lokalerna var tidigare en gammal tvålfabrik, men idag är byggnaden uppiffad och ombyggd till max. På detta hotell får du inte bara kostnadsfri parkering och wi-fi så att du kan hålla dig uppkopplad. Du får även fri tillgång till ett gym med ett flertal olika träningsredskap och kan gratis besöka hotellets pool och spa. Pris : cirka 1000-1500 kronor per natt.

2. Connect Hotel Skavsta Airport – Vill du ha nära till flygplatsen är det Connect Hotel Skavsta Airport som du ska checka in på. Receptionen har öppet 24 timmar om dygnet så att du kan få tillgång till ditt bokade rum när helst du önskar. Här har man satsat hårt på att vara ett så miljövänligt hotell som möjligt och med en placering på bara 75 meter från flygplatsen är det ett självklart val för de som bara behöver ett rum för natten. Priserna ligger på cirka 550 kronor per natt.

3. Nygården Stjärnholm – Vill du ha nära till natur och vacker miljö samtidigt som du vill kunna komma in till den centrala delen av Nyköping på bara 15 minuter är Nygården Stjärnholm perfekt. Hotellet ligger i en flygel som tillhör Stjärnholms slott. Rummen är enkla men väldigt trevligt inredda och på hotellet finns det även ett allmänt tv-rum. När du bokar ett rum så ingår en stor frukostbuffé där du kan välja fritt från de olika rätterna. Räkna med att det är stor efterfrågan och boka i god tid. Ett rum på Nygården Stjärnholm ligger på cirka 800 kronor.

Det enklaste sättet att boka ett rum på ett hotell i Nyköping är genom att vända sig till internet. Det är även på internet som du kan få de bästa priserna och snabbt se vilka datum som finns lediga. Läs noga igenom vad som ingår och inte så att du är väl förberedd inför din vistelse.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.