Arbetslogg 2009-04-20 | Kunden i fokus

Kom till kontoret först vid tio idag. Har en febrig som hemma som inte sov så bra inatt, vilket gjorde att inte jag heller gjorde det men upp vid sju ändå och börja styra upp dagen där hemma.

Väl på plats förberedde jag mig för morgonens möten, där det första hade starttid elva. Detta är en redan etablerade kundkontakt där vi bara skulle ta tag i lite detaljer om, hur vi ska styra upp deras företagsblogg.

Efter det så hade vi ett möte med vår granne, resebyrån, där vi presenterade vår offert och förklarade alla delar av den. Vi fick också lite mer klargörande av vad de kräver och vill ha. Nu väntar bara ett slutgiltigt ja, så kör vi sedan. Ska bli ett riktigt roligt jobb.

Dagens största händelse är att jag förvärvat ett mycket trevligt domännamn som jag kommer att blogga om lite senare idag. För det kommer hända mycket kring den sajten…

Allvarlig grabb idag. Glad men något fattigare.
Allvarlig grabb idag. Glad men något fattigare.
 

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

3 Comments

  1. Hoppas sonen din kryar på sig och grattis till domänförvärvet!:)

    Har du några bra böcker i bokhyllan där som du kan rekommendera?

  2. Tack Daniel!

    Mina favoriter är Kiyosakis, Rich Dad Poor Dad samt Bransons självbiografi. Sen kommer jag inte ihåg alla som jag har där. Får ta och blogga en lista sen med rekommendationer.

Kommentarerna är stängda.