Bilköp

Inlägget är skrivet i samarbete med Bendt bil

För 2 år sedan nu så köpte jag min första lite nyare bil och det blev då en VW multivan och det har verkligen varit en fantastisk bil gör familjen men nu har vi bestämt oss för att sälja den för att köpa en annan nyare bil. Vi har inte längre samma behov av en 7-sits bil och då känns denna minibuss rätt så onödig,

Vi har kikat lite på BMW och det var något jag inte trodde skulle hända men deras nya BMW 3-serie har några riktig trevliga modellvarianter som skulle passa oss. Vi gillar att de är stora och den nya tekniken och förarstödet som finns. Många trevliga saker med denna bil.

En bilhandlare som säljer nya BMW 3-serien är Bendt bil. De vill göra det enkelt för dig att köpa bil och jobbar för att hitta den bästa bilen och lösningen för dig. Och min erfarenhet att det nästan bara finns fördelar med att köpa bil från en auktoriserad bilhandlare, vilket Bendt bil är. Det ger liksom den där extra säkerheten. De hjälper så klart även till med finansiering och märkesförsärkingar om du har behov av något av det.

Vad är din erfarenhet av BMW? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5189 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.