Enklare än enklare?

Inlägget är skrivet i samarbete med Enklare.se

Jag har flera gånger tidigare på den blogg pratat om sätt att spara pengar, sätt att förbättre sin privatekonomi och hur jag själv lyckats styra upp min egna privatekonomi genom att samla mina lån hos en långivare.
För mig har det handlat om minskade kostnader på ca 5000 kr i månaden, nu har jag ett stort lån men att få ner räntan några procent gör otroligt mycket. Vad kan man inte göra för 5000 kr extra i månaden liksom? Sjävlklart önskar man att man hade ett helt lånfritt liv men som livet är med upp och nedgångar och med olika behov så hamnar det flesta personer någon gång i en situation där de behöver ett lån, och ibland är det akut och då blir det ofta en utlånare men sämre villkor och riktigt hög ränta. Men då det nu är så pass lätt att online ansöka om att samla sina lån och förbättra sina villkor så finns det inte längre någon anledning till att sitta en längre period med dåliga lånavtal.

En av de tjänster som erbjuder dig att jämföra lånerbjudanden och samla dina lån är Enklare.se. Gör de saken enklare? Ja, namnet är faktiskt väldigt passande för deras webbplats är väldigt bra och tydligt uppbyggd vilket gör jämförelsen smidig att få fram. De erbjuder dessutom support på både mail och telefon, och du kan därmed om du önskar få hjälp att välja den bästa banken och det bäst passande lånet för dig av en riktigt person, och det utan att behöva gå till banken och träffa en bankman fysiskt.  Att via ett par knapptryck få erbjudanden från många banker och sen enkelt kunna välja det erbjudande som passar dig för att några dagar senare ha pengarna på ditt konto är helt fantastiskt. Så enkelt, och så smidigt!

Jag vill så klart avsluta detta blogginlägg med ett uppmana dig att absolut inte låna mer pengar än vad du har råd att betala tillbaka. Jag har själv varit i den jobbiga situationen tidigare i mitt liv, och det kan ställa till det i flera år framåt. Så tänk alltid till innan du tar ett lån. Men om du redan har mycket lån och krediter så är Enklare.se verkligen en riktigt bra tjänst för att förbättra din privatekonomi.

Vad är ditt bästa tips för att få ner räntekostnader? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5203 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.