Arbetslogg 2009-05-06 | Kebabbuffé

Nu vet jag vad nästa företag jag startar ska driva för verksamhet. Det hamnar i restaurangbranschen och kommer vara en restaurang som serverar kebabbuffé. Jag är nästan helt allvarlig.

Jag var nämligen på en restaurang som hade detta koncept just idag, och eftersom jag diggar Kebab och aldrig tidigare varit på en kebabbuffé så blev jag imponerad och började fundera på en massa idéer och koncept. Så ska helt klart prata med mina vänner i Turkiet som alla är i restaurangbranschen vad vi skulle kunna ta och hitta på. Så om ni nästa säsong stöter på mig i Alanya med kockmössa så är det mycket troligt att jag driver en liten kebabrestaurang där 🙂

Utöver min vilda och härliga drömmar om ett liv som kebabrestaurangägare så har det varit en mycket grym dag idag.

  • Ett nytt möte inbokat med ett energibolag för att gå igenom deras Internetmarknadsföring och se hur vi kan utveckla den.
  • Reseskaparna godkände det designutkast vi tagit fram till dem.
  • Vi börjar närma oss ett avslut gällande Advokatbyrån. Fas 1 och halva fas 2 avklarat.
  • Samma sak med det postorderföretag vi jobbat lite åt. Det börjar närma sig.
  •  Har fått igenom lite annonsaffärer och dragit in lite trevliga pengar där.

En mindre rolig sak är att jag blivit avstängd från forumet Digital Point för vad de beskriver som att jag bumpat en säljares tråd. Skrev att jag gjort en beställning och det fick man tydligen inte. Är lagom lack på det kan jag ju säga. Felfri medlem i typ fyra år och sen kommer en sådan käftsmäll, avstängd i tio dagar.

Glada tankar blir det dock när jag ska ta mitt faderliga ansvar och hämta min lilla ungepå dagis om några timmar och sen att vi får ett par timmar för en grabbkväll. Så underbart.

Andreas spela biljard
Andreas spelar biljard.

About Andreas 5203 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.