Bard AI

bard ai

Googles moderbolag Alphabet Inc planerar att lansera en chatbot-tjänst och mer artificiell intelligens för sin sökmotor och för utvecklare, vilket är ett svar på Microsoft Corp. i rivaliteten om att leda en ny teknikvåg.

I ett blogginlägg på måndagen (6 februari) sade Alphabets verkställande direktör Sundar Pichai att företaget öppnar en AI-tjänst för konversation med namnet Bard för att testa användare för feedback, följt av en offentlig lansering under de kommande veckorna.

Bard öppnas idag, 2023-02-07, för ”betrodda testare”, och Google räknar med att göra verktyget mer allmänt tillgängligt för allmänheten under de kommande veckorna. Chatbotten hämtar information från internet på ungefär samma sätt som Google Search, förutom att den använder naturlig språkbehandling från Googles LaMDA i ett försök att direkt besvara frågor i stället för att bara lista resultat. Detta är kusligt likt Microsofts senaste tillkännagivande om att Bing snart kommer att använda ChatGPT för att göra sina sökresultat mer konversationsvänliga.

About Andreas 5203 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.