Årets sista dagar

Så här några dagar innan 2019 så har jag av någon konstig anledning verkligen blivit motiverad att komma igång med arbete och faktiskt kommit igång riktigt bra. Det känns väldigt lovande inför januari och det är främst på grund av ett projekt där jag är inblandad som konsult och sköter webbplatsens SEO och innehållsstrategi. Kunden är verkligen fantastisk att jobba med och det är en bransch jag jobbat mycket i så det är riktigt roligt att jobba med något jag kan väldigt bra.

Det kommer bli riktigt intressant och se var de kan komma med den hjälp jag erbjuder och det ska bli härligt att få visa vad jag går för. Det har varit lite för lite bekräftelse i mina egna projekt under 2018, resultatet är inte riktigt som jag hade hoppats på.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.