Någon annans röst

Inlägget är skrivet i samarbete med Voice to me

Det här med speciella röster har alltid fascinerat mig. Människor med röster som liksom fångar en och får en intresserad. Sådana röster du ofta hör i reklam på TV, radio och nuförtiden också på Internet och i ljudböcker.

Det har på senaste intresserat mig ännu mer då jag inom mitt jobb med onlinemarknadsföring ofta är inblandad i projekt där man behöver anlita någon för att spela in ljud för olika sorters marknadsföring och kampanjer. Och jag älskar när man hittar en röst som verkligen passar en specifik kampanj eller produkt / tjänst.

Jag har till och med en egen liten studio för ljudinspelning och skulle verkligen kunna tänka mig att själv göra sådana jobb i framtiden.

I min jakt på den perfekta reklamrösten så har jag stött på röstbanken Voice to me, som är en stor och känd aktör inom röstinspelningar och de har i över 10 år levererat röster till radio- och tv-stationer,marknadsföringsavdelningar och så vidare. En riktigt trevlig sak de erbjuder är att kunna välja efter alla svenska dialekter för det kan verkligen vara något som ger en reklamkampanj det lilla extra, en speciell dialekt kan passa bättre för ett visst budskap. Och visst finns det dialekter som låter lite roligare än andra.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.