Ibland vill jag vara som Jonny!

Jag gillar så klart mig själv för mycket för att eftersträva att totalt ändra mig att bli som någon annan men Jonny Elofsson är en god vän som imponerar mig på många sätt.

Förutom att vara en hejjare på det han sysslar med i sitt företag, där affiliatemarknadsföring är en stor del, så är han också driftig på många andra sätt i livet. Den här killen åker Vasaloppet, kör flera cykellopp, pluggar och arbetar samtidigt och äter för mycket pizza. Men främst av allt är han en djävligt trevlig typ som är otroligt givmild och öppen både i sin affärsverksamhet och privat. Något som fler än jag uppmärksammat.

Ett exempel på det är hans senaste inlägg om ett av hans affiliate-experiment, som är en sajt om mc försäkringar. Jonny tjänar så klart på sin öppenhet, även fast andra öpnnar ”konkurrerande” sajter, inklusive jag så klart ;).

Detta är inte ett frieri till Jonny, utan snarare en kontaktannons åt honom. Så om det finns någon tjej eller kille, som är sugen på en framtida Internetmiljonär så skriv en kommentar på hans blogg. Det kan vara du som blir den lycklige! :).

Detta skriver jag trots att jag och Jonny snart åker på en liten kärleksresa tillsammans till Alanya. Det ska bli djävligt nice ska ni veta. 😉 Två coola entreprenörer och en skön sandstrand. Vackert.

Tack för ditt stöd Jonny!

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.