Drömresan just nu

Inlägget är skrivet i samarbete med Interhome

Är just nu i en period i livet där jag verkligen skulle behöva komma iväg lite och fly verkligheten och allt ansvars som kommer med vardagen som fembarnspappa och egenföretagare.

Det är faktiskt flera år sen jag eller familjen var utomlands, senaste var vi i Faro, Portugal och innan dess Marbella, Spanien och Alanya, Turkiet. Tre riktigt härliga resmål och resor och favoritdelar av Europa när det gäller semester. Och det är ställen vi gärna återkommer till när vi väljer resmål.

Men nu familjen pratat om att vi vill göra och se något nytt på nästa resa, och även denna gång kollar vi på Europa och har kommit fram till att Kroatien,  och vad som verkar vara en helt fantastisk ö, nämligen Hvar. Har vänner som har varit där som verkligen rekommendera det och det låter verkligen som en drömresa när man läser om det på nätet.

Jag har alltid velat åka till Kroatien men aldrig kommit iväg dit så jag hoppas verkligen att familjen är överens och kan ta ett beslut om att det blir vårt nästa resmål!

En portal där du kan boka semesterboende världen över, lägenheter, villor och stugor, är Interhome. De har en fantastiskt tydlig och smidig sajt där det är riktigt enkelt att hitta och jämföra olika boenden på olika semesterorter för att hitta det som passar sig bäst. Detta sätt att bo på semestern slår hotell alla gånger enligt mig och är man ett större sällskap blir det med all säkerhet billigare än med hotell för alla. Det är dessutom mycket trevligt att bo tillsammans i ett semesterhus hela sällskapet, och man kommer ofta närmare lokalbefolkningen och lokala restauranger utanför turisthetsen som finns på det flesta semesterorter.

Har du varit i Kroatien och kanske till och med på ön Hvar? Lämna gärna en kommentar nedan om din erfarenhet.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.