Städhjälp med renthem.se

Det här med städning är nog något som för de flesta är något negativt och jobbigt. Att komma hem från jobbet klockan 18 och efter det hinna och orka laga mat, städa och umgås med familjen. Och vem vill städa och fixa på helgen när man äntligen är ledig? Inte jag i alla fall. Helgen är tid för vila och kvalitetstid med familj och vänner. Det håller nog de flesta som inte har städmani med om.

För mig som har 5 barn så vet jag en sak, man hinner aldrig ikapp med städning. Visst man kör vardagsstädningen och plockar och försöker hålla det hyfsat i ordning men det är alltid något som släpar, tvätt, disk eller dammigt golv. Leksaker, barn som smular och kladdar, 24 ombyten om dagen på grund av lek och sport och det där som de flesta barn är proffs på, att bara släppa saker på golvet och vänta på att någon annan ska plocka upp det.

Städhjälp är något som jag ser som en helt normal sak och inte någon direkt lyx, jag förstår att inte alla har råd med det men för mig är det en sak jag gärna prioriterar att lägga pengar på före mycket annat för det ger mig mer tid med familjen. Och det är inte mycket annat, som många skulle kalla lyx, som jag lägger pengar på annars.

Speciellt städning av kök, badrum och fönsterputsning är sådant jag ofta har skjutit upp och något som ofta behöver en mer ordentlig och noggran städning och som i vardagsputsen kanske bara blir halvdant gjort.

För mig är följande upplägg på hemstädning det som fungerar bäst:

• Hemstädning en gång varannan vecka.

• Fönsterputs en gång i månaden.

• Storstädning någon gång om året.

• Extra Kök- och badrumstädning några gånger om året. Ofta vid behov.

Mellan detta kommer så klart ens egna städning, plock och det min kära robotdammsugare hjälper till med. Men det är sällan det gör en riktigt nöjd med resultatet.

Men känslan att komma hem till ett riktigt rent och fixat hem efter att ett proffs från en städfirma varit hos städat hos en är helt fantastisk.

Ett av de företag som finns i städbranschen är Renthem.se. De erbjuder städtjänster som till exempel hemstädning, flyttstädning och fönsterputs till både privat och företagskunder i Stockholm. På deras webbplats kan du lätt räkna fram pris för ditt behov av städjälp i ditt hus eller lägenhet.

Anlitar du städhjälp? Vad är det bästa med det enligt dig? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.