Scandic Nyköping

Mitt i centrala Nyköping hittar man Scandics mysiga hotell med närheten både till såväl Nyköpings gågator men även hamnen där det ofta är full aktivitet. Även om rummen är mysiga och sängarna otroligt sköna på detta hotell så rekommenderas att gå ut och upptäcka Nyköping. För den som vill uppleva Nyköping med cykel så finns detta att låna på hotellet och för den som hellre promenerar finns gåstavar att tillgå. I hamnen kan man ta en lugn promenad utefter havet genom att följa promenadstråket. Där finns det även möjlighet att köpa glass eller slå sig ner på en restaurang för en bit mat.

Kanske åker man hellre till Nyköpings slott (som även kallas Nyköpingshus) för att se någon av de aktuella konstutställningar eller varför inte besöka F11, som är Sveriges flygspaningsmuseum där man kan lära sig allt om Sveriges flygspaning under andra världskriget.
Om man för en stund inte vill vara ute och upptäcka Nyköping finns det såväl möjlighet att få tillgång till hotellets gym, bastu och bubbelpool, tala bara med dem i receptionen så hjälper dem dig enkelt.

Scandic i Nyköping erbjuder även bokningar för konferenser och möten. Genom närheten till Skavsta kan företag dra nytta av Scandics lokala läge med deras konferens- och möteslokaler.
Kanske passar det bra att avrunda konferensen i hotellets restaurang? Restaurangen på hotellet erbjuder mat med inspiration från världens alla hörn och i baren med tillhörande lounge går det att välja mellan viner och whiskey från världen över.

Från Scandics hotell på Brunnsgatan 31 tar det bara 7 minuter med bil till flygplatsen Skavsta som har många internationella avgångar. Även Kolmården som är ett populärt turistmål ligger cirka 40 minuter från hotellet för barnfamiljen som vill göra en dagstur. Är man på besök i Nyköping för att ta del av deras vackra och välskötta golfbanor så ligger dessa bara 5 km från hotellet. Då hotellet har öppet dygnet runt så är det även enkelt att komma och gå som man vill när man besöker vackra Nyköping.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.