Rätt verktyg till proffset

Inlägget är skrivet i samarbete med Swedol

I ett inlägg skrivet här på bloggen förra veckan så skrev jag om andra verksamheter jag är inblandad i förutom den där jag arbetar med digital marknadsföring och webbportaler. Jag pratade då om verksamheten där jag och min kollega Peter jobbar med företagsevent, med vår medeltida show och armborstskytte, däe jag får lämna skrivbordet och skita ner mig lite. Men det slutar inte där, min affärspartner Peter är också snickare med egen byggfirma och vi har även ett projekt där vi driver ett möbelsnickeri. Det är lite vilande men jag hoppas att vi kan komma igång med det snart då Peter är en helt otroligt duktig och skicklig möbelsnickare. Själv har jag tummen mitt i handen men assisterar Peter så gott jag kan och lär mig alltid väldigt mycket, även om min insats mest är marknadsföring och administration. Peter är bra på det sättet, han utmanar mig.

Något som han lärt mig är vikten av att använda bra verktyg och framförallt rätt verktyg till rätt sak när man arbetar professionellt med hantverk. Det blev så att jag ganska snabbt och direkt även uppgraderade samlingen av verktyg hemma, även om det där är väldigt mycket på hobbynivå.

En nätbutik för yrkesmänniskor som säljer kvalitetsverktyg, maskiner och massor av andra produkter är Swedol. De riktar sig till yrkesproffs inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn och har ett riktigt stort och brett utbud av produkter oxh tjänster som anpassats efter professionella användares önskemål och behov. Hos Swedol hittar du helt enkelt det mesta du behöver.

Jag hoppas som sagt att vi snart kan vara igång med möbelsnickeriet på riktigt och jag ser fram emot att lära mig mer inom snickeri, även om jag inte är någon naturbegåvning. Ännu en sak där jag slipper sitta framför skrivbordet och får arbeta med kroppen.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.