Stoppa tjuven

Inlägget är skrivet i samarbete med VerySafeLarm

Det första jag såg över när vi köpte vår villa förra året var larm och övervakning. Huset hade redan ett villalarm, men det var 15 år gammalt och utrustningen behövdes byta ut, även om det så klart fortfarande fyllde en viss funktion.

För mig är det otroligt viktigt att känna sig trygg i hemmet. Både när man är hemma och när man är bortrest. Att kunna hålla koll på huset på telefonen via kameror när man inte är hemma är verkligen en bra grej som ger en extra känsla av trygghet.

I byn där vi bor är inbrott väldigt vanligt, främst är det sommarstugorna som drabbas men då och då är de inne i villaområdena mitt på ljusa dagen och tar sig in i hus där folk är på jobbet. Det drabbade en av mina närmaste grabbar.

Jag har själv fått uppleva känslan av att någon brutit sig in i mitt hus. Det hände flera gånger i en sommarstuga jag tidigare hade och man kände sig aldrig igen riktigt trygg i det huset.

Det är en av anledningarna är till att jag nu är extra mån om säkerheten här hemma. Ägnade timmar till research innan val av larmlösning.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.