Förlorade förlovningsringar

Inlägget är i samarbete med VANBRUUN.

Den 9 Juli 2015 förlovade jag mig med kvinnan i mitt liv, som nu också är min fru (sedan September 2016).  Efter år av tjat från henne så tog jag äntligen tag i det och såg till att det blev en förlovning.

Jag hade bjudit Malin på en weekend på Säröhus, som ligger i Säro på västkusten. Några veckor innan hade jag tagit reda på ringstorlek och vad för material och design hon gillade, och hade sen köpt två enkla men riktigt fina förlovningsringar i materialet Palladium. Varken Malin och jag är särskilt förtjusta i guld, och vi tycket att Palladium är riktigt snyggt och liksom lite mer diskret. Ringara är lite matta i utseendet och

Väl där, i den härliga sviten med utsikt över havet, så tappade jag upp ett bubbelbad till henne och serverade ett glas champagne och lite jordgubbar. Jag hade planerat att fria till henne på något fint ställe ute vid havet senare på kvällen men  när hon låg där i bubbelbadet och väntade på mitt sällskap så gick jag ner på knä och  ställde frågan. ”Vill du gifta dig med mig?” . Och hon sa ja. Det var inte oväntat.

När vi sedan gifte oss ett år senare så var det Malin som hade köpt vigselringarna och ganska snabbt (och redan innan bröllopet) så var hon missnöjd med dem och har sedan dess klagat och tjatat på mig om att köpa nya vigselringar. Men jag har sagt nej, för så ful var inte vigselringen. Och helt ärligt så var vår privatekonomi rätt dålig då, vilket förmodligen också var anledningen till att hon nöjde sig med att beställa just de ringarna från början.

Men så nu i sommar så blev hennes önskan uppfylld, hon blev av med ringarna under en rese på vår semester och har inte hittat eller fått tillbaka dem.

Så nu är vi på jakt efter nya ringar. Och det är ju inte något som är lätt. Men idag har jag kollat igenom ringarna på nätbutiken VANBRUUN och jag tror jag har hittat vigselringar som även min kräsna fru skulle nöja sig med. Även dessa i materialet Palladium. Modellen Felicia, som du kan se på bilden här i inlägget.  Men det är nog bäst att min  kära fru godkänner dem först, innan jag beställer. Det bästa kanske är om hon får kolla igenom sajten själv så jag slipper samma situation igen?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.