5 tips när du ska flytta

Som en person som har flyttat 10 gånger i mitt vuxna liv så har jag samlat på mig en hel del bra tips när du ska flytta. Man lär sig något nytt varje gång, och det uppstår alltid något problem vid varje flytt.

Som en liten checklista vid flytt så ger jag här ett par tips.

1. Se till att i tid beräkna behov och köpa kartonger och annat flyttmaterial inför flytten.

2. Skjut inte upp packande till sista sekund. När du sagt upp ditt nuvarande boende, så börja packa lite direkt och fortsätt lite i taget tills det närmar sig flytt. Så blir det inte en så stor sak.

3. Förbered med olika sorters verktyg som kan behövas vid flyttillfället. Det finns alltid möbler och saker som behövs skrivas isär för att lättare transporteras.

4. Märk tydligt upp möbler och kartonger med var i ditt nya hem det ska hamna så att du, de som hjälper dig eller flyttfirman lätt kan se var de ska ställa det. Detta underlättar även enormt senare när du ska packa upp allt.

5. Anlita flyttfirma. Detta är mitt absoluta bästa tips som erfaren ”flyttare”. Det kan kosta en del men det är så otroligt skönt att slippa alla problem, allt bärande och den tid de tar. Och dina vänner som redan hjälpt dig att flytta 34 gånger kommer bli supernöjda att bara behöva komma på inflyttningsfesten.

Det var ett par tips från mig, har du några bra tips inför flytt? Kommentera gärna nedan.

 

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.