Arbetslogg 2009-06-11 | Affiliate-jobb

Kom in lite halvsent idag också, men idag blir det också en långkörare så det kanske inte gör något egentligen. Sista timmarna spenderar jag hos Zanox, på deras publisherevent som hålls ikväll.

Morgonen har i alla fall spenderats av både Jakob och mig att gå igenom våa innehållssajter. Där Jakob har strukturerat all information i dokumentet där vi har översikt över alla sajter. Jag har tagit mig lite tid att lägga till annonser på sajterna, just nu lite diskreta mindre annonser. Men ska ta mig en bättre titt på det framöver när sajtern är i ett läge där de har tillräcklig trafik, och så klart trafik som konverterar.

Vid lunch mötte vi upp Anders, Thaer och Maryem som arbetar på Constant och käkade lunch med dem på VapianoSom för övrigt är ett av de mest intressanta restaurangkoncept jag sett. Som om det räckte så var maten riktigt grym. Rekommenderas starkt!

När vi kom tillbaka så blev det en intensiv timme med lite affiliate-jobb, där jag fortsatte morgonens sysslor. Jag har senaste veckan också förberett en lansering av en satsning på 4 nya nischer där jag kommer experimentera lite. Som med de flesta andra affiliate-experiment så räknar jag med att inom mellan 3-6 månader vara redo att profitera ordentligt på dessa sajter.

Innan vi drog iväg mot Zanox på kvällen så han vi i alla fall klart med att lansera en ny sajt och det var Bettingskola. Vi kör ju en hel del i den nischen och har nu flera kunder inom området så det är passande. En hel del av sajterna i vårt spelnätverk börjar nu också ranka bra och inbringa lite pengar. Det skadar aldrig.

About Andreas 5178 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.